Mielipiteesi tekee hyvää!

Pienistä puroista syntyy suuria jokia. Jos haluat tehdä mielipiteilläsi hyvää, voit valita lahjoituksen hyväntekeväisyysjärjestölle. Maksamme lahjoitetut varat valituille järjestöille kahdesti vuodessa. Kohteitamme ovat: Mannerheimin Lastensuojeluliitto, Punainen Risti ja Syöpäsäätiö. Voit ryhtyä hyväntekijäksi kun sinulla on kasassa sata pistettä tai enemmän.

Syöpäsäätiö

Joka päivä yli 80 suomalaista saa syöpädiagnoosin. Syöpäsäätiön tavoitteena on, että yhä useampi syöpä voitaisiin ehkäistä tai parantaa ja että kukaan ei jää yksin vaikean sairauden aikana. Lahjoitusvaroin toimiva Syöpäsäätiö tukee kotimaista syöpätutkimusta sekä tarjoaa tukea ja neuvontaa syöpään sairastuneille ja heidän läheisilleen. 

Syöpätutkimuksen avulla voidaan edistää syövän ennaltaehkäisyä ja diagnostiikkaa sekä parantaa hoitoja ja potilaiden elämänlaatua. Neuvonnan avulla tarjoamme tietoa ja tukea sairastuneille ja heidän läheisilleen. Lisäksi Syöpäsäätiö edistää syövän ehkäisyä ja varhaista toteamista.Lahjoittamalla autat meitä laittamaan syövälle pisteen. Koska syöpä koskettaa meitä kaikkia.  Lue lisää

Punainen Risti

charitySuomen Punaisen Ristin katastrofirahaston varat ovat sitomattomia, jotta Punainen Risti voi tarjota apua nopeasti juuri sinne, missä sitä eniten tarvitaan.

Katastrofirahaston turvin ulkomaisille katastrofialueille toimitetaan avustustarvikkeita, esimerkiksi telttoja, huopia, puhdasta juomavettä tai kokonaisen kenttäsairaalan. Hätäavun jälkeen Punainen Risti auttaa jälleenrakennuksessa ja opettaa ihmisiä toimimaan onnettomuuden sattuessa. Rahoilla tuetaan myös kehitysyhteistyöohjelmia ja taistellaan sairauksia ja nälkää vastaan.

Kotimaassa katastrofirahaston mahdollistamaa apua saavat esimerkiksi tulipalossa äkillisesti kotinsa menettäneet perheet. Lisäksi Vapaaehtoisen Pelastuspalvelun toimintaa (mm. kadonneiden etsinnät) tuetaan katastrofirahaston avulla. Lue lisää

Mannerheimin Lastensuojeluliitto

Mannerheimin Lastensuojeluliitto on tehnyt uraauurtavaa työtä lapsen hyvinvoinnin puolesta Suomessa jo yli 90 vuotta. Toimimme sen puolesta ettei kukaan jäisi yksin ja että kaikilla olisi joku, jonka kanssa voi jakaa ilot ja surut. Yli 14 000 vapaaehtoista tukioppilasta auttaa seitsemäsluokkalaisia löytämään kavereita ja tutustumaan yläkouluun. MLL kouluttaa tukioppilaille ohjaajia ja tuottaa koulujen ja päiväkotien käyttöön aineistoja kiusaamisen ehkäisemiseen ja mediakasvatukseen. MLL:n Nuortennetissä on tietoa ja tukea nuorille monipuolisesti eri aiheista. Siellä he voivat myös jakaa kokemuksia ja saada vertaistukea muilta nuorilta.

Lasten ja nuorten puhelin päivystää vuoden jokaisena päivänä. Sinne lapset ja nuoret voivat soittaa maksutta ja nimettömästi mistä tahansa asiasta. MLL:n perhekahviloissa ja vertaisryhmissä vanhemmat tutustuvat toisiinsa ja löytävät juttuseuraa. Kerhot tarjoavat mukavaa tekemistä lapsille ja vanhemmille. MLL:n kouluttamilla perhekummeilla on aikaa jutella ja auttaa arjen asioissa. Vanhempainpuhelimessa ja vanhempainnetin kirjepalvelussa voi purkaa kaikkein vaikeimpiakin ajatuksiaan.

Työ lasten hyväksi tarvitsee paljon resursseja. Kiitos, kun autat meitä jatkamaan työtämme. Lue lisää