USEIN KYSYTTYÄ

 

Jäsenyys

Miten saan selville käyttäjätunnukseni?

Käyttäjätunnuksesi on sähköpostiosoite, jolla olet rekisteröitynyt osoitteeseen Paneeli.net, ellet ole muuttanut sitä profiilisivullasi. Jos olet unohtanut käyttäjätunnuksesi, lähetä sähköpostia osoitteeseen support@paneeli.net, niin me autamme sinua eteenpäin.

Miten voin luopua paneelin jäsenyydestä?

Jokaisessa sähköpostikutsussa, jonka lähetämme, on ohjeet irtisanoutumiseen.  Kun kirjaudut profiilisivullesi, voit irtisanoutua paneelista seuraamalla polkua Jäsenyyteni/Tietojen muuttaminen/Irtisanoutuminen. Sinun kannattaa käyttää keräämäsi pisteet ennen kuin irtisanoudut paneelista, sillä pistetietosi häviävät henkilökohtaisen profiilisi mukana.

Mitä teen, jos haluan päivittää tietojani

Päivitä osoitteesi, sähköpostiosoitteesi, nimimuutokset tai vaikka kiinnostuksen kohteet kirjautumalla omiin tietohihisi.

Mikä on salasanani?

Olet valinnut salasanasi rekisteröityessäsi paneelin jäseneksi. Jos et muista salasanaasi, voit tilata uuden tästä. Sinulle lähetetään sähköpostiosoitteeseen linkki, jolla voit muuttaa salasanasi. Tarvitset salasanaa kirjautuaksesi omalle tilillesi, nähdäksesi pistesaldosi tai valitaksesi palkkiosi tai päivittääksesi tietojasi.

Mitä paneelin jäsenenä oleminen tarkoittaa?

Paneelimme jäsenenä olet sähköpostilistalla, jonka kautta saat kutsuja markkinatutkimuksiin, joihin voit vastata netissä, haluamanasi aikana, haluamassasi paikassa. Jos ilmoittaudut vapaaehtoiseksi, voimme kutsua sinut myös ryhmäkeskusteluihin, tuotetesteihin tai henkilökohtaisiin haastatteluihin. Voit itse päättää jokaisen tutkimuksen kohdalla, haluatko osallistua siihen vai et. Paneelimme jäsenenä et siis ole  velvollinen osallistumaan yhteenkään tutkimukseen. Ryhmäkeskusteluihin, tuotetesteihin ja henkilökohtaisiin haastatteluihin kutsumme erikseen puhelinsoitolla tai henkilökohtaisella sähköpostiviestillä ja niistä palkitsemme erikseen esim. lahjakorteilla.

Tutkimukset

Koska saan seuraavan kutsun tutkimukseen?

Kuinka usein saat kutsuja, riippuu asiakkaistamme, jotka määrittävät kohderyhmät tutkimuksiinsa. Toisinaan kohderyhmänä ovat vain nuoret tai koiranomistajat tai pienten lasten vanhemmat. Siksi onkin tärkeää, että päivität profiilitietosi aika ajoin - näin voimme lähettää paremmin juuri sinulle sopivia kutsuja.