Conditions of participation

Osallistumisehdot

 
 

1. Rekisteröityminen

Huomioithan, että voit rekisteröityä panelistiksi vain kerran. Antamiesi tietojen oikeellisuus tarkistetaan ja rekisteröityminen voidaan evätä, jos antamasi tiedot ovat virheelliset tai päällekkäiset jo olemassa olevien tietojen kanssa. Tuplatilit suljetaan ja jäsenyys päätetään.

2. Jäsenyys ja jäsenyyden ylläpito

Tarvitset kutsun liittyäksesi Paneeli.netin jäseneksi. Voit saada kutsun osallistuessasi johonkin markkinatutkimuksistamme esim. puhelimessa, ystäväsi voi kutsua sinut mukaan tai voit nähdä kutsukampanjamme vaikkapa netissä. Paneelin jäsenen täytyy olla täyttänyt 15 vuotta ja hänellä on käytössään sähköpostiosoite. Paneelin jäsenyys on maksutonta, eikä sido mihinkään ja voit perua jäsenyyden koska tahansa. Kun haluat lopettaa jäsenyyden, paneelin ylläpito poistaa kaikki antamasi tiedot välittömästi.

Säilyttääksesi jäsenyytesi sinun tulee joko vastata aktiivisesti saamiisi tutkimuskutsuihin tai ylläpitää tiliäsi. Ei-aktiivisille jäsenille lähetetään vahvistuspyyntö johon tulee vastata, jotta jäsenyys säilyy. Jos em. tiedusteluun ei reagoida kolmen, asetetaan henkilön tili ei-aktiiviseen tilaan ja palkintopistetili nollaantuu.

3. Tutkimukset

Saat sähköpostiisi kutsuja tutkimuksiin. Kutsu sisältää tiedot tutkimuksen kestosta ja palkkiosta. Voit itse päättää milloin ja missä vastaat kyselyyn. Voit myös itse valita mihin tutkimuksiin osallistut.

Jokaiselle tutkimukselle on tarkkaan määritellyt vastaajakohderyhmät, jotka riippuvat tutkimuksen tavoitteista.

Muistathan vastata rehellisesti omien mielipiteidesi mukaan. Osana laaduntarkkailuamme poistamme kerätystä datasta asiaan kuulumattomat kommentit. Tutkimusvastausten toistuva vääristely johtaa tilin sulkemiseen.
Sinulla ei kuitenkaan ole velvollisuutta osallistua tutkimuksiin. Paneeli.netin ylläpito määrittää kuka saa kutsun mihinkin tutkimukseen, sillä jokaiselle tutkimukselle on erikseen määritellyt kriteerit ja kohderyhmä. Paneelin ylläpito omistaa tutkimussisältöjen tekijänoikeudet. Esimerkiksi kuvien, diagrammien, äänitallenteiden tai tekstisisältöjen kopiointi tai käyttäminen ei ole sallittua ilman lupaa.

4. Palkkiot ja maksaminen

Saat pisteitä kaikista tutkimuksista, joihin osallistut. Palkkio määräytyy tutkimuksen keston perusteella. Pisteet kerätään pistetilillesi. Yhden pisteen arvo on 0,1 €. Voit vaihtaa pisteesi tarjolla oleviin palkkiovaihtoehtoihin: leffalippuihin, lahjakortteihin yms. Halutessasi voit myös lahjoittaa pisteesi hyväntekeväisyyteen.

Kun olet kerännyt vähintään 30 pistettä, voit lunastaa ensimmäisen palkkiosi.

Kaikki pisteet, jotka ovat kirjautuneet tilille Paneeli.netissä pitää käyttää kahden vuoden kuluessa niiden ansaitsemisesta. Jos pisteitä ei käytetä tänä aikana, ne poistetaan.

Voit verotuksellisista syistä lunastaa vuosittain maksimissaan 1 000 pistettä. Tällöin palkkioista ei tarvitse pidättää ennakkoveroa. Seuraavan vuoden alusta tilisi vapautuu ja pääset taas lunastamaan pisteitäsi, eivätkä ansaitut pisteet vanhene tänä aikana.